پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
5765
-
الف
+

مروری بر آثار پوران درخشنده در هند

آثار پوران درخشنده کارگردان سینمای ایران، در جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» مرور می‌شود.

به گزارش آی‌فیلم، دهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» (Jagran) در بخش سینمای جهان به بررسی و مرور آثار پوران درخشنده کارگردان سرشناس ایرانی در شرق دور می‌پردازد. این بزرگ‌ترین جشنواره‌ای است که فیلم‌ها را به ۸۵ کشور جهان به جهت آشنا کردن مخاطبین جهانی با فیلمسازان مطرح میدل ایست، معرفی و در ۱۸ شهر هندوستان همزمان اکران می‌کند.

مروری بر آثار پوران درخشنده کارگردان، فیلمنامه‌نویس، تهیه‌کننده و پژوهشگر ایرانی؛ با حضور منتقد سرشناس هندی «راجیو مسند» Rajeev Masand روز ۲۸ تیر ماه مسال (۱۹ جولای ۲۰۱۹) در بخش بزرگداشت یک فیلمساز جهانی World Retrospective در دهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» در سالن «سیریفورت» Sirifort در شهر دهلی نو در کشور هندوستان برگزار می‌شود و تعدادی از فیلم‌های این کارگردان سرشناس سینما از جمله؛ «زیر سقف دودی»، «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند»، «کودکان ابدی» و «رؤیای خیس» به نمایش در می‌آیند، آثاری که به مسائل اجتماعی همچون سوءاستفاده از کودکان و حقوق زنان می‌پردازند.

آثار پوران درخشنده بارها در جشنواره‌های مختلف هندوستان حضور داشته و از طرف علاقمندان به سینما در این کشور مورد استقبال قرار گرفته است و برای مخاطبان هندی فیلمساز آشنایی به شمار می‌رود.

پوران درخشنده در مورد مروری بر آثارش در جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» JFF  گفت: بسیار خوشحالم که دهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» برگزار می‌شود و افتخار می‌کنم که این جشنواره من را در بخش Retrospective در سینمای جهان انتخاب کرده است. من به عنوان یک فیلمساز، همیشه هند و صنعت فیلم آن را تحسین کرده‌ام، که در حال حاضر در سراسر جهان در جریان است. من معتقدم که حتی در فرهنگ‌های مختلف، شباهت‌های زیادی وجود دارد. به عنوان یک فیلمساز، هند یک کشور الهام‌بخش برای من است که فیلم‌های مربوط به مسائل زنان و با محوریت آنان را می‌سازم. فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» براساس سوءاستفاده از کودکان بود و هنگام تحقیق در مورد این پروژه، متوجه شدم که در هند هم مواردی از این دست وجود دارد. در واقع این فیلم، واکنش قاطعانه‌ای به این‌گونه سوءاستفاده‌ها از کودکان و نوجوانان است. بنابراین، چه خوب است که در هند هم، دیده بشود.

جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» به ابتکار گروه رسانه‌ای «جگران پرکشان» Jagran Prakashan برای ایجاد فرهنگ سینمایی و تلاشی صادقانه برای ایجاد یک پلتفرم هنری تأسیس شده است که موضوعات زیادی را با مخاطبان سراسر کشور هندوستان به اشتراک می‌گذارد.

این رویداد سینمایی هر ساله در بیش از ۱۸ شهر، ۴۰۰ اکران سینمایی در ۱۸ سینمای کشور هندوستان برگزار می‌شود و به طور مستقیم بیش از ۵۵ هزار مخاطب به تماشای آن می‌نشینند و پوشش رسانه‌ای «جگران» از این جشنواره، بیش از ۵۰ میلیون نفر در سراسر کشور هندوستان را پوشش می‌دهد.

دهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» ۲۷ تیر (۱۸ جولای) در شهر دهلی نو در هندوستان آغاز می‌شود و در ادامه در ۱۸ شهر این کشور ادامه خواهد یافت و در نهایت در ۷ مهر (۲۹ سپتامبر) در شهر بمبئی به پایان می‌رسد.

/ س م

نظر شما
ارسال نظر